Edit

Dobrodošli!

Nalazite se na službenoj web stranici kandidata za gradonačelnika Lepoglave Hrvoja Kovača. Na ovim stranicama možete pratiti aktualnosti iz kampanje, upoznati našeg kandidata i pridružiti se sve većem broju građana koji žele dobre promjene u Lepoglavi.

Javite nam se

 Kako glasati u nedjelju?

Prije nego krene kao neka šutnja… U demokraciji nema nevažnih izbora. Bez obzira bavili se vi politikom ili zazirali od nje, ona će se svakako baviti vama. Izađite na izbore!

Izađite na izbore jer će oni drugi izaći. Izađite na izbore jer niska izlaznost ne samo što omogućava da samo stranačka oligarhija bira već i jednostavna činjenica da će debela manjina odlučiti o budućnosti našega grada. Preuzmite Grad! Vratite Grad u svoje ruke i izađite na izbore! Sve znate. Pametni ste. Bistrih ste očiju. Poštenog srca. Kampanja je gotova…sve je rečeno…

Ako hoćete da vam Grad vodi bilo tko, onda glasajte za bilo koga. Ako hoćete ljude koji su se posvetili Dobrim promjenama i boljoj Lepoglavi…onda birajte nas… 𝗟𝗶𝘀𝘁𝗮 𝟯 𝘇𝗮 𝗴𝗿𝗮𝗱𝗼𝗻𝗮𝗰̌𝗲𝗹𝗻𝗶𝗸𝗮 i 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗮 𝟲 𝘇𝗮 𝗚𝗿𝗮𝗱𝘀𝗸𝗼 𝘃𝗶𝗷𝗲𝗰́𝗲.