Edit

Dobrodošli!

Nalazite se na službenoj web stranici kandidata za gradonačelnika Lepoglave Hrvoja Kovača. Na ovim stranicama možete pratiti aktualnosti iz kampanje, upoznati našeg kandidata i pridružiti se sve većem broju građana koji žele dobre promjene u Lepoglavi.

Javite nam se

 Hvala svima!

Eto…završili nam lokalni izbori… Konačno, jel’? 😉 Hvala vam svima koji ste iskoristili svoje ustavno pravo i izašli na birališta kako bi odabrali put kojim biste voljeli da Lepoglava krene.

Posebno zahvaljujem svima koji ste htjeli, ali i prepoznali Dobre promjene i dali mi svoj glas. Malo je nedostajalo, ali tako to bude kad je izlaznost jedva reprezentativna. I to je moje jedino žaljenje na ovim izborima. Žao mi je što je jedva 51% građana iskoristilo svoje pravo na izbor.

Kampanju sam fokusirao na povećanje izlaznosti jer čvrsto vjerujem u građansku participaciju koja je presudna za bolju Lepoglavu. Bez nje, prepušteni ste stranačkoj mašineriji koja odrađuje svoju namjenu. Iako smo uspjeli podići izlaznost za skoro 10% kad uspoređujete izbore prije četiri godine, da je bilo još malo građanske odgovornosti, stvari bi se drukčije odigrale. Al’ što bi bilo kad bi bilo, kaj ne? 😃

Čestitke kandidatima koji ulaze u drugi krug, kao i svima koji su izašli na izbore te hrabro ponudili svoje ime, ali i programe na „ocjenjivanje“ kod građana. Moja će ekipa, kojoj najiskrenije zahvaljujem na potpori i suradnji, nastaviti s inicijativama za bolje društvo. Bolje društvo koje se temelji na uključivanju građana, sudioničkoj demokraciji, solidarnosti i zajedništvu u gradnji naše zajednice bez gledanja na boje, okuse i mirise.

The show must go on! 🙂